Stijlvol Tafeldekken

Stijlvol Tafeldekken met het Servies uit de VT Wonen Collectie

In de wereld van interieurdesign en lifestyle is VT Wonen een ster met hun eigentijdse en moderne collecties. Een van de must-haves uit hun assortiment is het spierwitte porseleinen servies dat zowel tijdloos als hip is en elke eettafel een moderne twist geeft. Mijn moeder gaf me dit prachtige servies jaren terug, en ik ben er nog steeds dol op! Ik gebruik het elke dag. Duik samen met mij in de wereld van tafeldekken en ontdek de ongeëvenaarde schoonheid van het witte porseleinen servies uit de VT Wonen collectie. Ik deel graag mijn tips om jouw tafelsetting onvergetelijk te maken!

De Kracht van Wit Porselein

Wit porselein staat bekend om zijn eenvoud en veelzijdigheid. Het past bij elke gelegenheid, of het nu gaat om een informeel dinertje met vrienden of een feestelijke aangelegenheid. Het VT Wonen servies gooit daar nog een schepje bovenop en mixt en matcht klassieke elegantie met een moderne twist waardoor het een must-have is voor liefhebbers van verfijnd design.

Bron: foto’s VT wonen

Basiselementen van een Stijlvol Gedekte Tafel

  1. Servies: Breng stijlvolle vibes op tafel met het VT Wonen porseleinen servies - verkrijgbaar in allerlei vormen en formaten. Mix en match borden, schalen en kopjes voor een Instagram-waardige tafel. Met een strak design en subtiele accenten, straalt dit servies pure moderniteit uit. Shop je servies hier!

  2. Bestek: Voeg een vleugje moderne eenvoud toe aan je eettafel door wit porselein te combineren met strak bestek. Zorg ervoor dat het bestek qua stijl past bij het servies om een perfecte match te creëren Shop je bestek hier!

  3. Glazen: Kies heldere glazen die het lichte en luchtige karakter van het witte porselein aanvullen. Of je nu gaat voor wijn, water of sap, heldere glazen zorgen voor een vleugje elegantie op tafel. Shop hier je glazen!

  4. Tafellinnen: Laat je creatieve geest los op tafellinnen in ingetogen kleuren zoals zachtgrijs of crème, waardoor de witte basis nog meer opvalt. Voeg een vleugje verfijning toe met een lichte tafelloper of sierlijke placemats. Shop je tafellinnen hier!

VT wonen wit servies

Be Creative

“The best memoires are made around the table”

Creatieve Tafeldecoratie

  1. Bloemen: Breng je tafel tot leven met een explosie van kleuren door middel van gedurfde bloemen of takken. Ga voor seizoensgebonden bloemen en moderne vazen die perfect passen bij je servies.

  2. Kaarsen: Creëer een knusse ambiance door kaarsen van diverse hoogtes te groeperen. Witte kaarsen in elegante houders stralen ingetogen licht uit en tillen de tafel naar een hoger niveau. Shop je kandelaren hier.

  3. Persoonlijke Touch: Maak je feesttafel extra speciaal door te kiezen voor gepersonaliseerde tafelkaartjes of kleine cadeautjes voor al je gasten. Zo tover je meteen een glimlach op hun gezicht en breng je een persoonlijke touch aan de tafel. Koop je mini kaartjes hier.

Onderhoud en Duurzaamheid

Het VT Wonen porseleinen servies is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Zet je servies simpelweg in de vaatwasser, en alsof dat nog niet genoeg is, het kan ook nog in de oven en magnetron!

Dit servies is met aandacht voor onze planeet geproduceerd. Er is alles aan gedaan om verspilling tegen te gaan, het waterverbruik te minimaliseren, afval te scheiden en materialen te hergebruiken.

Kortom, de VT Wonen collectie biedt een prachtige basis voor een moderne en stijlvolle tafelopstelling met het witte porseleinen servies als absolute blikvanger. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek hoe deze elegante servieslijn een extra dimensie toevoegt aan jouw eetbeleving. Geniet van de tijdloze combinatie van eenvoud en frisheid die het VT Wonen porselein biedt.

Klaar om je tafel te laten stralen?

 
 
Vorige
Vorige

5 redenen om over te stappen op led kaarsen

Volgende
Volgende

webshop online