maandag, dinsdag, woensdag…

Dagelijks doekjes

Bijna iedereen kent die ergernis wel. Je hebt er dagelijks mee te maken. Die afschuwelijke maar oh zo noodzakelijke dagelijkse doekjes. Je wilt je keukenblad netjes houden dus je ontkomt er niet aan. En dan zijn ze vaak ook nog gemaakt in een meest felle kleur, geel of roze bijvoorbeeld. En ik snap die kleuren, dat wel, want je wilt wel precies weten waar je het doekje gebruikt hebt en dat je niet per ongeluk je kraan schoonmaakt met het doekje dat je net voor je toiletbril hebt gebruikt bijvoorbeeld! Oh nee..

En daarom hou ik zo van briljante uitvindingen. Een dagelijks doekje die in een goede kleur is gemaakt en ook nog de de dagen van de week bevat. Je wilt niet weten hoeveel bacteriën er al in een dagelijks doekje zitten na 24 uur. Dus elke dag een schone is wel zo handig! En je vergissen in de dag is verleden tijd.

De zwarte sneldrogende microvezeldoekjes gelabeld van maandag tot en met zondag zijn gemaakt van een lekkere dikke kwaliteit. Je kunt ze keer op keer blijven gebruiken en ze blijven gewoon hun kleur en kwaliteit behouden.

Ze worden geleverd in een luxe doos dus het is ook nog een heel tof item om kado te geven aan iemand.

Dagelijks doekje. Hang ‘m op!

En nog een andere ergernis waar ik, maar ook jij tegen aanloopt! Ik hoor je denken, wat een zeur. Maar nee dit is waar iedereen zich aan ergert. Dat kan niet anders!! :)

Dat natte dagelijks doekje ligt maar te slingeren in de gootsteen of naast de kraan. Ten eerste heel rommelig maar ook een bron van bacteriën.

Kitchen Lab Co. heeft een Vaatdoek Caddy ontwikkelt. Deze caddy hang je op in de spoelbak. Zo is het dagelijks doekje direct uit het zicht, droogt het snel en heb je het direct bij de hand! Hoe handig!

De stijlvolle en duurzame Vaatdoek Caddy is verkrijgbaar in het mat zwart of geborsteld rvs. Hij is geschikt voor vrijwel elk glad materiaal, waardoor deze dus geschikt is voor RVS. keramiek, kunststof en composiet spoelbakken.

De Vaatdoek Caddy is heel gemakkelijk en snel gemonteerd. Hij wordt geleverd met een krachtige plakstrip. Lees de beschrijving die mee geleverd wordt stap voor stap, even geduld hebben, en je luxe Vaatdoek Caddy is te gebruiken.

HAPPY!!!

.

Het merk Kitchen Lab Co. , opgericht in 2020 maakt super gave keukenitems die een aanvulling zijn voor in de keuken.

Kijk voor meer functionele en van goede kwaliteit keukenaccessoires en met oog voor detail op hun website

Het maakt je keuken net wat mooier!


Zijn jullie weer een beetje geïnspireerd door deze blog? Ik ga snel weer op zoek naar nieuwe gadgets, tot snel!

Liefs Marjan x

Shop meer keukenaccessoires

hier

NOTE: Houd er wel rekening mee dat mijn blog ook af en toe affiliate links bevat, waar ik een klein percentage voor ontvang per aankoop. Maar dat kost jou helemaal niks!

 
 
Vorige
Vorige

Basics & key-pieces

Volgende
Volgende

hoe het begon…