Basics & key-pieces


OONA, exclusieve leren dameskleding

Heel eerlijk, ik ben een niet enorme fashion shopper. Hou me te goede, ik hou ontzettend van mode maar ik geef mijn geld makkelijker uit aan interieur dan aan mode. Het gevaar bij mij is dat ik ontzettend snel op spullen uitgekeken ben. Ik moet er dus op letten dat ik kleding koop wat tijdloos is en waar ik lang mee kan doen. En dat geldt eigenlijk ook voor mijn huis. Herkenbaar? Lees dan nog even verder! :)

Net zoals bij mijn interieur hou ik mijn stijl graag rustig. Maar ik kan weleens een uitspatting doen met kleur of een glittertje. We moeten uiteindelijk ook niet te saai worden. Wat ik dus heb geleerd de afgelopen jaren is een redelijk basic stijl op te bouwen met af en toe een blitsende key-piece.

OONA exclusieve leren dameskleding

Eigenlijk precies zoals Lonneke Nooteboom ook zo geweldig goed in haar boek Style your Life heeft beschreven. Maak een tweedeling in je kast en verdeel het in key-pieces en basics. Combineer deze eindeloos met elkaar en je grijpt nooit mis. Ideaal!

‘ Zo’n leuke ontmoeting met haar gehad op een event. Zie je de tas? ’

Spullen die je twee jaar niet hebt gedragen, doe je weg. Verhuizen kan ook helpen kan ik je uit ervaring zeggen! Dat ruimt, als je het kan opbrengen natuurlijk, ook lekker op. Toen ik nog vloog had ik geen winter- of zomerkast omdat ik het hele jaar door door alle seizoenen heenvloog. Achteraf gezien had ik ook meer zomer- dan winterkleding. Maar sinds kort heb ik wel een winterkast, en wat is dat fijn!

OONA, exclusieve leren dameskleding

Georganiseerde kledingkast, georganiseerd hoofd.

Door de de basis van je outfits tijdloos te houden kun je daar ook iets meer geld aan uitgeven. Zo heb ik sinds kort het nieuwe Nederlandse mode label OONA ontdekt. Ik ben echt lyrisch van dit merk. Het is een label met mooie tijdloze kleding voor de vrouw die zich durft te laten zien. En dat durven wij! Ja toch?

OONA exclusieve leren dameskleding

Bij OONA vind je luxe lederen basics. De focus ligt op de comfortabele leren stretch broeken. Deze zijn stoer en sexy en op vele manieren te combineren en past zich ook makkelijk aan aan jouw vormen. Maar ook ook de jasjes, de sportieve 5 pocket pants en Bobbie Bow tote bags zijn geweldig.

Het merk OONA , exclusieve leren dameskleding, breidt haar collectie stapsgewijs uit en hebben er bewust voor gekozen zich niet te beperken tot seizoensgebonden items. Alle modellen zijn het hele jaar te dragen, combineer het met een mooie key-piece, zowel chique, stoer of casual en je kunt ermee stralend voor de dag komen.

OONA exclusieve leren dameskleding

Binnenkort komen er nieuwe prachtige warme kleuren in het assortiment. Ik kan kan niet wachten.

Als je al een lange tijd een mooie leren broek of tijdloze tas wilt aanschaffen dan zou ik zeker even bij OONA op de website gaan kijken.

Veel shopplezier!

Liefs Marjan x

Nog 1 tip

Voor ik het vergeet, waarschijnlijk heb je je kast volhangen met hangers. Maar ook hangers waar je bloesjes en truitjes van afglijden. Hoe vervelend is dat? Deze plakbare nonslips kun je op je kledinghangertjes plakken zodat dit probleem ook is opgelost.

NOTE: Houd er wel rekening mee dat mijn blog ook af en toe affiliate links bevat, waar ik een klein percentage voor ontvang per aankoop. Maar dat kost jou helemaal niks!

 
 
 
 
Vorige
Vorige

Het huisje met de hoedjes…

Volgende
Volgende

maandag, dinsdag, woensdag…