design your DIY website

NOTE: houd er wel rekening mee dat mijn blog en pagina’s affiliate links bevatten, waar ik een klein percentage voor ontvang per aankoop. Maar dat kost jou uiteraard helemaal niks! :)

Template

Ongeveer twee jaar geleden ben ik mijn eigen Lifestyle blog gestart. Maar omdat ik een catchy template wilde en niet te standaard, ben ik op zoek gegaan op Pinterest. Dat is toch wel dé plek om te ontdekken wat je mooi vindt en om inspiratie op te doen. Uren heb ik zitten surfen naar een design die exact bij mij zou passen. Op een goed moment kwam ik op de site van Big Cat Creative.

Explore

Al snel was ik onder indruk van de ‘magazine’ classy opzet van de templates. De graphics, foto’s, kleur- en lettertypes en de hele opzet van de templates maakte mij nieuwsgierig en zorgde ervoor dat ik wilde doorklikken naar de volgende pagina.

Ik was overtuigd! Dit zou het voor mij worden.

Wil jij ook een website voor je blog, shop of je diensten? wil je niet teveel geld uitgeven en ben je best wel creatief?

De websites van Big Cat Creative worden gebouwd onder Squarespace en door easy-to-follow tutorials heb jij binnen no time en vol zelfvertrouwen je website gelanceerd.

The biggest adventure you can take, is to live the life of your dreams.
— Oprah Winfrey

KLaar voor de QUIZ?

Heb je geen nog idee waar je moet beginnen?

Dan heb ik een tip voor je!

Met de gratis quiz van Big Cat Creative ontdek je precies welke stijl template bij jou past voor je unieke ‘eigen ik’ en je bedrijf. In slechts 1 minuut weet jij precies welke richting je op moet qua design, template suggesties en de stappen die je moet nemen om je eigen droomwebsite te gaan bouwen.

 

What’s next?

Big Cat Creative begeleidt je stap voor stap door het hele webdesign proces heen. Volledig aanpasbaar, geen codering of verwarrende technologie - met deze Squarespace-sjabloonkits kun je een website maken die er helemaal professioneel uitziet.

Volg deze FREE TRAINING om je eigen DIY droomwebsite te bouwen.


My 5 favourite Big CAt creative templates

 
 

 

Vorige
Vorige

adventskalender 2022

Volgende
Volgende

Black friday update