adventskalender 2022

adventkalender

NOTE: houd er wel rekening mee dat mijn blog en pagina’s affiliate links bevat, waar ik een klein percentage voor ontvang per aankoop. Maar dat kost jou uiteraard helemaal niks! :)

Adventkalender

Zo blij als een kind was ik vroeger als ik rond de kerst van mijn moeder een chocolaatjes adventkalender kreeg. Hoe moeilijk was het niet om het geduld op te brengen niet alle deurtjes in een keer open te maken en de chocolaatjes te verorberen. Het verrassingseffect natuurlijk direct verdwenen.

Wat ik ontzettend leuk vind is dat bedrijven nu ook meegaan in de Advent ‘hysterie’. Als je je inschrijft voor mail krijg je bijvoorbeeld dagelijks een stylingtip, winaktie of kadootjestip. Ik zeg handig en we voelen ons weer zo blij als een kind.

De digitale Fashion adventkalender

Omoda heeft een groot assortiment kleding van grote namen en upcoming Scandinavische nieuwkomers. Wist je dat, als je voor 13.00 uur besteld dat je dezelfde dag nog geleverd krijgt?

Omoda biedt de Giftmas adventkalender aan. Je maakt kans op te gekke gifts en je ontvangt life saving fashion-tips voor de feestdagen.

Dag 5 is inmiddels geweest met de tip: “Wanneer draag je een panty onder je kerstoutfit of wanneer niet? “

Nieuwsgierig?

Klik dan hier heen en ontdek de tip van de dag!

 

Check out for more!

 
adventkalender
 

de digitale Interior Adventkalender

 
zoco home day 8 adventkalender

Ook zo excited wat er in dit kadootje zit?

 

Een van mijn favoriete interieur webshop is Zoco home. Zoco home is een van de meest creatieve en inspirerende merken in interieur. Etnische sferen worden gecombineerd met Scandinavische elementen.

Hun advent kalender is zo ontzettend cute!! Elke dag tref je een ingepakt kadootje op de webshop. Zo nieuwsgierig als ik ben wil ik natuurlijk wel heel graag weten wat Zoco Home elke dag aan te bieden heeft. Zo kun je stress vrij kerstkadootjes shoppen tot voor kerst.

Ontdek hier de special gift van vandaag!

 
acacia pepper mill zoco home

Acacia pepper mill Zoco Home

 


Voor de beauty lovers

Mocht je graag een traditionele adventkalender willen kopen dan zijn deze tips misschien ook een idee?

 
 

Dit vind je misschien ook leuk!

 

Voor de mannen

Zoek je nog een relatiegeschenk, een kado voor je pa of voor je hubby? Dan zijn deze misschien een goed en origineel idee.

 


Dit vind je misschien ook leuk

LOOKBOOK

Het is inmiddels wel al begin december, maar gelukkig kun je de tips nog terugkijken en we hebben nog zeker 19 dagen te gaan!

Genoeg tijd dus!!

Veel shopplezier.

Liefs marjan x

Vorige
Vorige

winteruitje in december

Volgende
Volgende

design your DIY website