winteruitje in december

NOTE: houd er wel rekening mee dat mijn blog en pagina’s affiliate links bevat, waar ik een klein percentage voor ontvang per aankoop. Maar dat kost jou uiteraard helemaal niks! :)

winteruitje

Kerstvakantie! Na twee jaar is gelukkig weer alles mogelijk.

Je hebt waarschijnlijk vakantie of je bent veel vrij? Dan is het tijd om eropuit te gaan met je kids, je geliefde of je vrienden en vriendinnen. Wil je het ultieme gezellige winterse kerstgevoel beleven dan zijn er talrijke winteruitjes om tussen kerst en oud&nieuw te gaan doen met leuke kortingen.

 

Hieronder vind je een lijstje met een paar handige

‘last minute tips’.

 

winteruitjes voor jong en oud

  • Madurodam Het perfecte winteruitje. Een winterse ontdekkingsreis door Nederland in het klein met wel 65.000 schitterende lichtjes in het park. Er ligt ijs op de grachtjes en de kerstbomen zijn besneeuwd! Leuk voor jong en oud.

  • Winter Efteling De speelweide is omgetoverd tot een sfeervolle weide waar je kunt genieten van Vreugdevuren en winterse lekkernijen. Nieuw dit jaar is de schaatsbaan. Je kunt schaatsen ter plekke huren en het ultieme winter- en kerstgevoel beleven. Daarna kun je genieten van een heerlijke warme choco om op te warmen. Als dit geen fijn winteruitje is?

  • Walibi Bright Nights Beleef het ultieme kerstgevoel. Zodra het gaat schemeren begint het park letterlijk te shinen met duizenden lichtjes. En nee je hoeft de enge attracties niet in. Ook buiten de attracties om is er genoeg te beleven.

  • IJsbeelden Festival What a wonderful world Op het ijsbeeldenfestival in Zwolle gaan de beste ijskunstenaars aan het werk. Het thema is ‘what a wonderfull world’. Ze maken wel sculpturen van tot wel 6 meter hoor!

  • Admission to AMAZE Amaze is een meeslepende ervaring, een ware audiovisuele speeltuin.

  • Light Festival met rondvaartboot Amsterdam is het toneel voor internationale lichtkunst in december en januari. Met een overdekte rondvaartboot kun je genieten van dit spectaculaire festival door de mooie grachten.

WONDR EXPERIENCE

the art of play

WONDR Experience Amsterdam

Het maakt niet uit hoe oud je bent! Speel in de wonderlijke wereld vol kleur en sensatie. Een plek die creativiteit, fantasie en pure blijdschap oproept. Als je al niet vrolijk was, word je het tijdens dit winteruitje wel!

 
 
winteruitje

CHRISTMAS FAIR

Een glas glühwein of warme choco drinken, een sprookjesachtige wintersfeer beleven?

Check dan deze kerstmarkten in Nederland en erbuiten!

 
 
winter uitje

xmas in the City

Heb je zin om een stadstour te doen, of een museum te bezoeken als het weer niet helemaal meezit of wil je een andere indoor activiteit plannen? De keuze is reuze.

Klik HIER voor meer zoekopties naar leuke winteruitjes in de kerstvakantie.

Geniet van de gezelligste maand van het jaar!

Liefs Marjan x

 
Vorige
Vorige

lifestyle junkies lookbook

Volgende
Volgende

adventskalender 2022