lifestyle junkies lookbook

NOTE: houd er wel rekening mee dat mijn blog en pagina’s affiliate links bevatten, waar ik een klein percentage voor ontvang per aankoop. Maar dat kost jou uiteraard helemaal niks! :)

Lookbook

Afgelopen december heb ik een aantal fashion looks op Instagram gepost. Eigenlijk meer als een test. Ik heb daar zoveel leuke reacties op gekregen! Mezelf laten zien op Instagram is niet mijn sterkste kant. Lees: ik ben de jongste niet meer. Maar waarom zouden wij, dames die echt nog wel meetellen, het juist niet doen?

We blijven met dit lookbook dus nog even in de gezellige kerstsferen (zie de foto’s met de kerstboom) maar uiteraard zijn de outfits juist nú prima te dragen. Heel eerlijk, ik doe soms niet eens een jas aan omdat de temperaturen buiten zo aangenaam zijn. Of dat een goed teken is weet ik niet. Laten we hopen dat het dit jaar toevallig zo is. Maar het kan natuurlijk ook met de leeftijd te maken hebben. :)

Ja dames van middelbare leeftijd, deze outfits kunnen wij nog prima aan! Persoonlijk vind ik dat wij vrouwen een ondergeschoven ‘kindje’ zijn. Op Instagram of andere social media kanalen is het vooral jong en strak, terwijl ik denk dat onze doelgroep juist ontzettend groot is. En nota bene; in ons hoofd voelen wij ons toch niet middelbaar? Alleen het woord al, doet me afschrikken. Het feit dat ik sinds vorig jaar korting krijg bij de Efteling! Why? Omdat ik ineens minder zou durven? I dare you!

Anyway, daarom wil ik jullie, omdat we het zeker waard zijn, inspireren met mijn stijl.

Mijn look is voornamelijk comfy die dagelijks te dragen is, maar wel met een vrouwelijke touch.

TIP!!! Veel items die ik aan heb op de foto’s zijn nu for sale!

Dus ik zou zeker even kijken.


MY FAVOURITE COMFY FASHION style

SHOP the look

 
 

Bron: foto’s OMODA


Welke maten draag ik?

Mijn gewicht laat ik even achterwege ;)

Mijn lengte is 174 cm (maar zou een centimetertje kleiner kunnen zijn, want krimpen doen we!)

Mijn Schoenmaat 39 (maar een half maatje erbij kan ook, want voeten worden groter!)

Mijn Broekmaat voor een jeans 30/32 (Dit heeft toch echt met de kilootjes te maken)

Truien, blouse en jas maat Medium (dit blijft redelijk gelijk, pfewww)


5 manieren om je flare jeans te dragen

old time favourite

De flare broek is mijn old time favourite. Zowel in de winter met een laarsje of een sneaker en in de zomer met een slippertje. Gecombineerd met een comfy trui wordt je outfit sportief en met een blouse juist weer classy.

Wil je weer eens een ander model broek aanschaffen in plaats van altijd maar weer de eeuwige standaard skinny en wil je weten hoe je de flare-/bootcut broek kunt dragen? Kijk dan even op deze blog. Ik geef jou dan 5 verschillende manieren hoe je deze old time favourite kunt stylen.


 
 

Vind je deze ook leuk?

 

of deze?

 

Zou je het leuk vinden om meer fashion inspiratie lookbooks te ontvangen of andere lifestyle onderwerpen? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief. Dan hou ik je op de hoogte!

Tot snel! x

 

follow me on Instagram

 
Gallery Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more
 
Vorige
Vorige

love is in the details

Volgende
Volgende

winteruitje in december