love is in the details

NOTE: houd er wel rekening mee dat op mijn blog en pagina’s affiliate links voorkomen, waar ik een klein percentage voor ontvang per aankoop. Maar dat kost jou uiteraard helemaal niks! :)

Valentijnsdag

Is er iemand in het bijzonder uniek voor jou? Maak je cadeau dan ook uniek!

14 februari is het Valentijnsdag, een van de meest bijzondere en vrolijke dagen van het jaar om de liefde te vieren. Op Valentijnsdag is het de gewoonte om een cadeau te geven aan de persoon of personen aan wie je je liefde wilt tonen. De ideeën voor valentijnscadeaus zijn eindeloos, van een klassiek boeket bloemen of een reis naar een paradijselijke bestemming, tot een speciaal accessoire of een dineetje in een droomrestaurant. Heel erg leuk natuurlijk, maar je zou ook een keer iets anders en origineler kunnen doen.

 

Personalize your gift

Maar Mango heeft iets unieks ontwikkelt. Een origineel cadeau voor je geliefde die hem altijd bij zal blijven! Namelijk een personaliseerbaar cadeau. Wil jij je geliefde een stropdas, rugzak of bijvoorbeeld een portefeuille cadeau geven voor Valentijnsdag? Dan kun je die nu heel persoonlijk maken door hem te personaliseren met initialen of een leuk icoon van bijvoorbeeld een vliegtuigje of een bril.

De borduursels kunnen op verschillende plekken van sommige producten geplaatst worden. Bij de speciaal geselecteerde overhemden heb je zelfs keuze uit zelfs 4 verschillende plekken en kleuren voor het borduursel.

 

Cadeaus voor Valentijnsdag

Verras je geliefde met een origineel cadeau. Met eigen initialen of een icoon die bij hem past.


Vind hieronder nog een aantal voorbeelden van originele gepersonaliseerde Valentijnscadeaus. Of kijk op de website van Mango voor meer.

katoenen slim fit overhemd personaliseerbaar valentijnsdag

Slimfit overhemd Mango

 
stropdas mango personaliseerbaar valentijnsdag

Stropdas Mango

 

De levertijden zijn ongeveer twee dagen langer dan normaal dus ga snel naar de shop om je cadeau te scoren!

nylon crossbody tas mango personaliseerbaar valentijnsdag

Nylon crossbody tas Mango

 
Toilettas imitatieleer mango personaliseerbaar valentijnsdag

Toilettas van imitatieleer Mango

 
Vorige
Vorige

black stone keramiek

Volgende
Volgende

lifestyle junkies lookbook