black stone keramiek

Handgemaakt Portugees keramiek

Maak je huis mooi met servies. We gebruiken het dagelijks en mooi keramiek is al de helft van het succes voor een heerlijk dineetje. Als je ergens wel je interieur een boost mee kunt geven dan is het met servies. Het is decoratief en mag gezien worden. Zoals bijvoorbeeld handgemaakt Portugees Keramiek.

Style het keramiek mooi op een plank in de keuken, in een rek of maak er een collage van in je kast. Zelf ben ik een enorme liefhebber van keramiek servies en handgemaakte producten. Ik houd ervan mijn moderne keuken te combineren met stoer servies wat gezien mag worden en waar je je eettafel mooi mee kunt stylen. Door het mixen van kleuren en stijl maak je je tafel uniek en straalt het jouw persoonlijkheid uit. Jouw styling en smaak is jouw identiteit. Zie het als een schilderij of kunstwerk.

Zo ben ik laatst tegen het mooie merk UNRO aangelopen, dé Nederlandse webshop voor uniek en modern Portugees keramiek. Het keramiek wat zij aanbieden wordt op een eerlijke en milieuvriendelijke manier handgemaakt in Portugal. De merken die UNRO verkoopt, zoals Tarrafina en Cª Atlantica zijn exclusief verkrijgbaar. Alle items zijn met zorg geselecteerd. De collectie is dan ook heel divers met allemaal een eigen verhaal. Juist de diversiteit van de collectie creëert harmonie.

 
 

De Black Stone Collectie

Als jij ook zo van gezellige etentjes houdt en er altijd iets speciaals van wilt maken dan heeft UNRO een mooie collectie voor je.

Sinds kort is er een exclusief en een nieuw servies gelanceerd. Namelijk de Black Stone Collectie. Dit is een duurzaam en eerlijk geproduceerd servies welke handgemaakt is en dus wederom uniek is in zijn soort. De prachtige zwarte kleur geeft die extra luxe in jouw eigen persoonlijke interieur.

Het servies is te gebruiken in de oven tot 200 graden, maar ook voor in de magnetron. En nog een extra pluspunt, het keramiek kan in de vaatwasser. Een mooi en ook nog eens heel praktisch servies dus voor de keukenprinsen en -prinsessen onder ons. :)

Wil jij van de zomer een statement maken en zie jij je al zitten op je zomerse terras?

Ontdek hieronder het servies

 
 

Black Stone Plateau

STYLING TIP

Style jouw mooi gedekte tafel af met een Black Stone plateau. Leuk voor je zelfgemaakte taart natuurlijk, maar wat dacht je van luxe kaasjes met noten, druiven, luxe crackers en een chutney?

 

Wil je graag meer info en tips over soortgelijke items zoals in deze blog, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en dan ontmoet ik je daar!

Groetjes Marjan x

 
Vorige
Vorige

zalig in antwerpen

Volgende
Volgende

love is in the details