what about pink?

De trendkleur perzikroze

De nieuwste trendkleur van 2024 brengt de warme gloed van perzikroze tot leven! Waarom zou je deze kleur niet in je Scandinavisch-bohemian interieur verwerken? In deze blog neem ik je mee op een creatieve ontdekkingstocht om de subtiele charme van perzikroze te combineren met de eenvoud van Scandinavisch design en de vrijheid van de bohemian stijl. Let's get colorful!

Bazar Bizar poef zalmroze

Scandinavisch bohemian style

Scandinavisch design omarmt natuurlijke elementen. Terwijl de bohemian stijl vrolijk ronddartelt in diezelfde natuur. Combineer perzikroze met natuurlijke materialen zoals hout, bamboe en jute. Denk aan een perzikroze accent zoals in een mooie schaal of bijvoorbeeld een perzikroze nochalante poef.

 

Kussens

Een snelle truc om perzikroze in je interieur toe te passen, is met behulp van sierkussens. Kies voor kussens met deze schattige tint en mix & match ze met basic kleuren zoals wit en zand. Zo creëer je een gebalanceerde en kalme look. Leg een paar kussens op de bank, stoel of zelfs op het bed om direct een vleugje zachtheid toe te voegen.

 
 
Bron: Bazar Bizar

Accessoires voor op tafel

Breng wat peaches & cream vibes naar je tafels en planken door te kiezen voor perzikroze accessoires.

Deze items voegen een vleugje fijne subtiele schoonheid toe aan je interieur en laten alles mooi in elkaar overvloeien.

Roze straalt een zachte elegantie uit en brengt een gevoel van rust en warmte in elke ruimte.
— why pink?

Contrast met aardetinten

Om perzikroze echt te laten knallen, kun je het mixen met aardetinten zoals terracotta en beige. Deze combinatie zorgt voor een gebalanceerd kleurenpalet en geeft je huis een warme en uitnodigende vibe.

Roze in de slaapkamer

Tover je slaapkamer om in een oase van rust door de kleur perzikroze te gebruiken in decoratieve kussens of bijvoorbeeld in een plaid. Combineer het met zandtinten en wit voor die serene en ontspannen slaapomgeving.

Zomere vibes

Door een vleugje perzikroze toe te voegen aan je Scandinavisch-bohemien interieur, krijg je een verrassende mix van stijlen. De warme perzikroze tinten gecombineerd met de typische elementen van Scandinavisch design en bohemian flair, zorgen voor een unieke en speelse ruimte. Durf te mixen en matchen en laat die subtiele perzikroze charme je interieur betoveren!

Zomerse vibes gegarandeerd! 🍑☀️

x

 
Volgende
Volgende

Virtuele Vriendschap: Een Ode aan Mijn Online Vriendinnen