Virtuele Vriendschap: Een Ode aan Mijn Online Vriendinnen

NOTE: houd er wel rekening mee dat op mijn blog en pagina’s affiliate links voorkomen, waar ik een klein percentage voor ontvang per aankoop. Maar dat kost jou uiteraard helemaal niks! :)

 

Vriendinnen uit onverwachte hoek

Terwijl de wereld steeds meer digitaal wordt, vinden we vriendschap op de meest onverwachte plekken. En ik moet toegeven, ik heb de meest lieve vriendinnen om mij heen. Maar toch kwamen gezellige nieuwe vriendinnen uit een onverwachte hoek: het wereldwijde web! Misschien voor anderen niet vanzelfsprekend, maar in deze blog wil ik mijn unieke en bijzondere ervaringen delen en een eerbetoon brengen aan de super leuke vrouwen die mijn virtuele vriendinnen zijn geworden.

Een virtueel begin

Mijn avontuur begon in de wondere wereld van Instagram: een plek vol kleurrijke pixels en funky namen. Ik struikelde over een groep geweldige powervrouwen, allemaal met dezelfde passie en interesse: interieur design. Hoewel we soms kilometers uit elkaar zaten, maar soms ook verrassend dichtbij, bouwden we samen een mooie band op, net als elke andere vriendschap!

De kracht van woorden

Terwijl we heen en weer typten, ontdekte ik de kracht van woorden! Van hartverwarmende gesprekken over het dagelijks leven tot het delen van onze ups en downs, onze virtuele chats waren de key van onze band. Soms was het gewoon een simpel "good morning" appje of een gezellige smiley die mijn dag opfleurde. Bijvoorbeeld dat enorme gevoel van heimwee naar mijn oude job als stewardess. De sprankelende sfeer rondom mijn vroegere beroep en de gesprekken die ik had met mijn collegaatjes, die kreeg ik nu virtueel.

Samen lachen, ook al zijn we ver weg

Een van de grootste misverstanden over online vrienden is dat ze oppervlakkig zijn. Maar ik heb het tegendeel bewezen met mijn virtuele chickies. Samen lachen, ook al zijn we kilometers ver weg, is iets waar we heel goed in zijn geworden! Het delen van memes die ons aan het lachen maken, babbelen over onze favo serie op Netflix of simpelweg het delen waar jij die toffe broek of trui hebt gekocht.

Virtuele support in real-life situaties

Terwijl ik af te toe mijn ups en downs had, mijn oude leventje ontzettend miste, waren mijn online bff's mijn gezelligheidjes, zelfs als ze er niet echt konden zijn. Hun virtuele knuffels en hartverwarmende woorden konden mijn dag zomaar weer goed maken.

De magie van virtuele ontmoetingen

Weet je wat het allermooiste was van onze wonderlijke online vriendschap? Dat moment dat we besloten om elkaar in het echt te ontmoeten! Door samen te plannen om naar een event te gaan, werd het niet alleen toegankelijk, maar ontstond er ook een gemeenschappelijke interesse en een gezamenlijk doel om naar uit te kijken. En natuurlijk is dat spannend! Maar hoe gek is het dat we moeiteloos doorbabbelden alsof we al jarenlang matties waren! En om het nog spannender te maken, ik ben zelfs op reis geweest. De eerste reis bracht ons naar Ibiza, waar we elkaar voor het eerst ontmoetten op de luchthaven.

 
Vriendinnenonline

De tweede trip ging naar Marrakesh, een interieur avontuur en een kadootje voor mezelf. Ik ging met meiden die ik enkel via Instagram kende. Het was gek om ze nu in het echt te ontmoeten, maar het voelde zo vertrouwd en wat een super mooie ervaring!

 
 
vriendinnenonline

Vriendschap kent geen grenzen

Wie zegt dat vriendschap altijd face-to-face moet zijn? Ik ben het levende bewijs dat mijn online vriendinnen mijn leven nog leuker heeft gemaakt! Dankzij mijn passie voor interieur en het delen daarover op Instagram heb ik de meest bijzondere en unieke vriendschappen opgebouwd.

Maar, wacht! Ook jij kunt het! Er is namelijk een manier om jouw eigen virtuele vriendin te vinden. En misschien ook wel in real life te ontmoeten. Wil je weten hoe?

Via Vriendinnenonline

 

Deze site wordt jouw nieuwste maatje, om superleuke dames in jouw omgeving te ontdekken! Want laten we eerlijk zijn, een toffe groep vriendinnen is toch veel gezelliger om mee te kletsen en de hort op te gaan?

De website van Vriendinnenonline bestaat nu 7 jaar en zijn de grootste en meest bekende vriendinnenclub in heel Nederland. Het platform maakt het mogelijk om nog eenvoudiger nieuwe vriendinnen te ontmoeten. Nieuwsgierig geworden? Trek je stoute schoenen aan en tik snel op de knop hieronder. Voor je het weet klets je gezellig met een geweldige meid. En wie weet wat voor een fantastisch uitje er op jullie wacht?


Natuurlijk wil ik dolgraag weten of het gelukt is en wat je allemaal bent gaan doen. Hou je me op de hoogte?

Veel liefs Marjan x

 
 
Vorige
Vorige

what about pink?

Volgende
Volgende

5 must knows om canva te gebruiken voor je creatieve projecten