Trendy lifesavers leesbrillen

NOTE: Houd er wel rekening mee dat mijn blog ook af en toe affiliate links bevat, waar ik een klein percentage voor ontvang per aankoop. Maar dat kost jou helemaal niks! :)

De leesbril

We moeten er allemaal aan geloven. Ik ken ze hoor de ontkenners, “Nee hoor ik heb geen leesbril nodig, ik kan nog prima lezen”. Maar ooit heeft mijn oogarts mij verteld dat vanaf je veertigste je ogen toch echt achteruit gaan. Zo rond je 45e denk je, “goh wat een kleine lettertjes op die potjes bij de supermarkt”. Of, “hallo, waarom dansen de lettertjes zo voor mijn ogen als ik te lang achter de computer zit”? Ik ken het hoor. En helaas moet ik er zelf al een tijdje aan geloven en heb ik zelfs een leesbril nodig óver mijn lenzen heen. De allergrootste lettertypes op mijn mobiele telefoon kan ik niet eens lezen zonder te knijpen. En ik kan je zeggen, fronsen wil je ook niet teveel op onze leeftijd.

Die oervervelende leesbril toch. Toen ik aan de leesbril moest waren er, naar mijn idee, nog echt niet zulke leuke modelletjes. Ja je kent ze wel, die van een paar euro. Van die lichtgewicht leesbrilletjes met de kleuren van de regenboog. Prima hoor, ze doen hun werk. Maar echt hip is het natuurlijk niet.

Feitje

Vanaf je 40e gaan je ogen toch echt langzaam achteruit en zul je een leesbril moeten aanschaffen.

Een stijlvolle leesbril voor iedereen

Gelukkig zijn de brillenmakers met de tijd meegegaan. Tegenwoordig ben ik gek op de brillen van GLAS. Een Scandinavisch lifestylemerk die handgemaakte brillen maakt van milieuvriendelijk materiaal. Alle brillen van GLAS zijn ontworpen met een doordacht en stijlvol design. Waarbij duurzaamheid en kwaliteit niet vergeten zijn. Het leuke is dat er voor elk wat wils is. Ben je op zoek naar een klassiek model of ben je meer het type van innovatief design?

Doordat GLAS direct samenwerkt met de producenten, kunnen ze een hoge kwaliteit bril garanderen voor een betaalbare prijs.

Wat maakt deze brillen nu duurzaam en is het ook nog fijn voor je portemonnee?

De frames van de brillen wordt gemaakt zonder chemicaliën of schadelijke toevoegingen. En het materiaal is biologisch afbreekbaar en dus volledig recyclebaar.

En de keuze is reuze!

Naast de leesbrillen, heeft GLAS ook trendy zonnebrillen, blauw licht brillen en progressieve leesbrillen in het assortiment.

Leesbrillen en zonnebrillen op sterkte

Ik geef je hieronder de fijne voordelen van deze brillen op een rijtje:

  • De stijlvolle zonnebrillen, verkrijgbaar met of zonder sterkte, en beschermt je ogen en huid tegen 100% van de schadelijke ultraviolette straling. Je kunt hiermee genieten van een boek of jouw telefoon terwijl je buiten in de zon op het terras zit!

  • De blauw licht filter brillen met speciale glazen beschermen je ogen tegen het schadelijke blauwe licht van beeldschermen. Draag de bril als je werkt op je computer, je smartphone checkt of je favoriete televisieprogramma kijkt. Elk montuur is verkrijgbaar met of zonder sterkte.

  • Vind je het ook zo vervelend als je de hele dag je bril moet verwisselen? De progressieve brillenglazen zijn de perfecte keuze voor als je last hebt van verziendheid, maar geen probleem hebt om dingen op afstand goed te zien. Met deze bril kun je genieten van de voordelen van een leesbril en bril zonder sterkte in één.

Extra tip:

Brilmaatwijzer: Hoe vind je de juiste maat voor je bril

Jouw brilmaatgids om online de perfecte pasvorm te vinden. Probeer je de maten van je bril en de ideale montuurmaat te achterhalen?

Lees dan hier verder om te leren hoe.

Wat een extra leuke service is van GLAS , is dat je de brillen 30 dagen thuis mag uitproberen. Mocht je dus nog niet zeker weten of de brillen van GLAS je gaan bevallen, dan is het dus geen enkel probleem om te kijken of het model je staat en de bril lekker kijkt.

Regelmatig mag ik een korting weggeven op de stijlvolle brillen van GLAS. Dus houd de nieuwsbrief of mijn posts op Instagram in de gaten.

Ik ben heel benieuwd welke bril jij gaat aanschaffen. Laat je het me even weten en liefst met een fotootje natuurlijk. :)

Liefs Marjan x



Extra shopping tip:

De brillen van Glas worden geleverd in een hele mooie brillenkoker of -doosje met een lichtroze zakje erbij. Hieronder vind je nog wat leuke extra accessoires van dit trendy merk.

 
 
 
 
 
Vorige
Vorige

Oosterse pompoensoep

Volgende
Volgende

Vaderdag kadootjes gids