Vaderdag kadootjes gids

Zondag 19 juni vaderdag!

NOTE: houd er wel rekening mee dat mijn blog ook af en toe affiliate links bevat, waar ik een klein percentage voor ontvang per aankoop. Maar dat kost jou uiteraard helemaal niks! :)

Vaderdag kadootjes gids

Oh ja hoor, vaderdag komt eraan. Ik hoor het je denken of zeggen. ‘Wat ga ik voor mijn vader, schoonvader, bonusvader, stiefvader, opa, man of mijn vriend kopen die eigenlijk alles al heeft?’

En waarom noemen we het niet met z’n allen ‘mannendag’? Ik ben helaas opgegroeid zonder vader. Hij is overleden toen mijn moeder zwanger was van mij. Als kind maakte ik met vaderdag altijd een kadootje op school voor mijn moeder omdat zij eigenlijk twee ouders in een was. Maar ook ooms en tantes en andere dierbaren bekommerden zich om de familie. Dus ik stel voor, we gaan het voortaan ‘mannendag’ noemen.

Laten we wel eerlijk zijn, voor een dame is het nou eenmaal eenvoudiger een origineel kadootje te kopen dan voor een man. Maar ook de man die alles al heeft wilt toch graag in het zonnetje gezet worden op deze vrolijke dag.

Voor mijn eigen hubby vind ik het enorm moeilijk iets leuks en origineels te bedenken. Oh wacht, dat moeten mijn kinderen natuurlijk doen. Maar ik noem het vanaf nu ‘mannendag’ dus ik zal toch iets moeten gaan bedenken. :) Praktische items die met zijn hobby of sport, of kadootjes die met eten te maken hebben valt altijd goed bij hem in de smaak.

Om jullie wat inspiratie te geven en minder keuzestress heb ik een top 25 vaderdag kadootjes gids gemaakt. Het is een gids waarvan ik zeker weet dat je geliefde man verrast zult zijn. Wie weet geeft het jou net even dat ene zetje een kado te kopen die hij niet verwacht had. De gids bevat producten die hij wel al kent, maar net even anders, of waar hij zelf niet zo snel aan zou denken aan te schaffen.

TIP: deze lijst is ook te gebruiken voor zijn verjaardag, met de kerst of Valentijn. Of zomaar, omdat je hem lief vindt. Handig!


Vaderdag top 25 kadootjes



1. Iets met eten en drinken

Iedere man heeft een masterchef in zich.


2. Iets met uiterlijke verzorging

Als het moet, dan maar goed. Scheren in stijl.


3. iets met relaxen

Items die hijzelf nooit zal kopen of aanschaffen.


4. iets met reizen

Hij gaat op zakenreis en neemt mee.


5. iets met ‘altijd leuk voor de heb’

Kadootjes waar hij zelf nog niet aan gedacht heeft, maar stiekem toch wel heel handig en leuk zijn.


you may also like

Blader door de LOOKBOOK voor nog meer inspiratie.

made by LTK creator


Verder kun je voor vaderdag natuurlijk altijd een abonnement (aff.) op een leuk blad of een bloemetje (aff.) met een extra verrassing geven.

Ik hoop jullie een klein beetje op weg geholpen te hebben en alvast een hele gezellige ‘mannen’ dag.

Veel plezier met shoppen!

Veel liefs Marjan x

Vorige
Vorige

Trendy lifesavers leesbrillen

Volgende
Volgende

you’re oil i need